Ondernemen met Blendsome

Op dit moment zijn we druk bezig met het inkopen van alle benodigdheden voor de eerste ‘Blendsomeboxen’. Dat is niet niks.. We merken dat we het onszelf niet makkelijk hebben gemaakt op dit gebied. Dit weerhoudt ons er echter niet van om te blijven zoeken naar verschillende inkoopadressen en met hen in onderhandeling te gaan. Vragen die ons bezighouden zijn bijvoorbeeld:

  • Gaan we voor inkoop vanuit Nederland (zekerheid maar wel wat duurder) of voor inkoop vanuit het buitenland (goedkoop maar risicovol)?
  • Gaan we de blends zelf maken of laten we dit doen door een externe partij?
  • Hoeveel stuks gaan we de eerste keer afnemen?

Babette heeft gelukkig geen moeite met het verwoorden van onze wensen en behoefte en houdt nauw contact met potentiele inkoopadressen, de functie inkoopmanager is haar op het lijf geschreven.

Verder hebben we deze week een definitief logo en kleurenpallet voor Blendsome gekozen.

We zijn het er allemaal over eens dat Blendsome een jonge, frisse maar toch ook chiquere uitstraling moet krijgen. Toch merken we af en toe dat het qua visuals moeilijk is om alle vijf op een lijn te zitten. Gelukkig vindt niemand van ons het lastig om zich in een ander te verplaatsen of zijn mening bij te schaven.

Zodra we alle concrete beslissingen over het uiterlijk van Blendsome hebben genomen kan het creatieve gedeelte beginnen. Zowel de website als de social media kanalen kunnen compleet afgestemd worden op het door ons gekozen profiel. Max staat dan ook te popelen om hiermee aan de slag te gaan. Als er iemand goed is in het maken van content en het aankleden van een website dan is hij het wel.

Aankomende week gaan we aan de slag met de input voor de aandeelhoudersvergadering. Benieuwd naar hoe de vergadering eruit gaat zien? Stay tuned!

Sanne Ten Kate

Geef een antwoord