FAQ

F. A. Q.

WhatsApp

Binnen enkele uren een reactie

E-mail

Binnen een werkdag een reactie

Chat

Omdit moment niet actief

Op deze pagina zijn de meest gestelde vragen te vinden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via bovenstaande opties. 

Verzenden & retourneren

Controleer altijd uw adresgegevens bij het plaatsen van een order. Is het adres foutief? Meld dit zo snel mogelijk via onze klantenservice hallo@blendsome.nl.

Indien uw bestelling al is verzonden of aangemeld is bij PostNL kunnen wij in de meeste gevallen het adres niet meer wijzigen. De kosten voor een nieuw verzendlabel zijn voor de koper zelf.

Verzending naar Nederland
De meeste producten worden met Track & Trace verzonden via PostNL. Via de Track & Trace code in uw e-mail kunt u uw bestelling traceren. 

Heeft u uw bestelling niet ontvangen? Neem dan contact op met hallo@blendsome.nl Vermeld hierbij uw ordernummer en adresgegevens. Wij zullen uw bericht binnen enkele werkdagen beantwoorden.

Controleer bij het invullen van uw bestelling altijd uw adresgegevens. 

Internationale verzending
(België, Frankrijk of Duitsland)

Indien uw bestelling is verzonden naar een van de bovenstaande landen ontvangt u een verzendbevestiging van ons. Controleer bij het invullen van uw bestelling altijd uw adresgegevens. 

Heeft u uw bestelling niet binnen 14 werkdagen ontvangen? Neem dan contact op met hallo@blendsome.nl. Vermeld hierbij uw ordernummer en adresgegevens. Wij zullen uw bericht binnen enkele werkdagen beantwoorden.

Indien je de bestelling retour wilt sturen neem dan contact op met onze klantenservice hallo@blendsome.nl of vul het herroepingsformulier in. 

Het geretourneerde product moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • in originele verpakking,
 • shower gel of oliën mogen niet gebruikt zijn,
 • binnen 14 dagen na ontvangst.

De retourkosten dienen door de koper zelf betaald te worden. Binnen twee werkdagen na ontvangst zal het aankoopbedrag mits het product voldoet aan de voorwaarden terugbetaald worden. 

Terugbetaling vindt plaats via de oorspronkelijke betaalmethode tenzij anders vermeld.

Indien u niet tevreden bent over het ontvangen product kun u altijd contact op nemen met ons via hallo@blendsome.nl of een van de andere contactmogelijkheden. Uw bericht wordt binnen enkele werkdagen beantwoord.

Wat vervelend dat je product defect is ontvangen!

Graag helpen we je verder via onze klantenservice. Bij het doorgeven van je klacht over een defect ontvangen product vermeld de volgende gegevens: bestelnummer, e-mailadres, voor en achternaam. 

We gaan onze best doen om dit op te lossen!

Bestellingen boven de vijftig euro worden gratis verzonden. Is je bestelling onder de vijftig euro? Dan betaal je verzendkosten. 

In enkele regio’s draaien wij een proef met gratis verzending:
Zuid Limburg
– Heerlen
– Simpelveld
– Bocholtz
– Voerendaal
– Kerkrade
– Gulpen-Wittem

 Eindhoven
– Eindhoven

*Blendsome behoudt het recht om de voorwaarden van het gratis verzenden te wijzigen. 

Marketing & Overige vragen

Plaatsen van een bestelling
Bij het plaatsen van een bestelling heeft Blendsome de volgende gegevens van je nodig.

 • Naam en voornaam,
 • Adresgegevens,
 • E-mail adres en telefoonnummer. 

Deze gegevens heeft Blendsome nodig om een bestelling te versturen en indien mogelijk om contact op te nemen over een bestelling. Bij het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het inschrijven op de nieuwsbrief.

E-mailadres

Via het ingevulde e-mailadres wordt je op de hoogte gehouden van je bestelling. Daarnaast ontvang je marketing gerelateerde berichten van Blendsome. 

Indien je ingeschreven bent op de nieuwsbrief van Blendsome ontvang je maandelijks nieuws, persoonlijke acties of andere aanbiedingen in je mailbox! 

Je kunt je op ieder moment uitschrijven onderdaan de nieuwsbrief. Mocht dit niet lukken, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

KVK
Op dit moment beschikt Blendsome nog niet over een eigen KVK-nummer en staat de onderneming niet zelfstandig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Vestigingsadres
Blendsome heeft geen officieel bezoekadres, wel twee vestigingsadressen. Deze zijn te vinden in Eindhoven en Simpelveld.

De officiële contactgegevens van Blendsome zijn:
hallo@blendsome.nl
+316 57831843
(ma t/m vrij)

Product & Gebruik

 1. 💦 Breng 1ML MoodOils in de mengfles met 100ML natural base.
 2. 🧴 Schud de blend minimaal 10 seconden.
 3. 🚿 Je Blendsome shower gel is ready to use! 

  Geniet van je douche en ontspan heerlijk!

Blendsome is een shower gel die op samengesteld wordt op basis van etherische oliën en een natural base. Wanneer Blendsome in contact komt met je huid en warm water komen de aroma’s van etherische oliën vrij. De verschillende aroma’s in de MoodOils van Blendsome hebben een positieve op je lichaam en geest. 

De MoodOils zijn een ongeconcentreerde blend van diverse MoodOils speciaal samengesteld voor jouw gevoel. In een capsule van een MoodOil zit 1ML. Deze 1ML is genoeg om te blenden met 100ML naturalbase. Gebruik nooit meer dan 1ML MoodOils op 100ML Natural Base. Indien je huid gevoelig is kan dit voor irritatie zorgen.

Blendsome is een shower gel gecreëerd met etherische oliën. Je kunt een showergel in principe zo vaak gebruiken als je wilt. De meeste Nederlanders douchen 3 keer per met een shower gel.  

Blendsome is een speciale shower gel die geen gebruik maakt van parfum. Ons product is daarom geschikt voor bijna iedere huid en persoon. 

Blendsome maakt gebruik van etherische oliën die samen of koud geperst wordt uit natuurlijke ingrediënten. Controleer voor aanschaf of je deze etherische oliën kunt verdragen.  

De producten van Blendsome zijn volledig diervrij. Dieren zijn belangrijk in onze wereld. Daarom maakt Blendsome niet gebruik van dierproeven of producten die op dieren getest zijn. Zo draagt Blendsome haar steentje bij aan een dierproefvrije wereld!

Blendsome wordt geproduceerd in Nederland, bij een cosmetica fabriek te Wijhe. Producten worden vervolgens verpakt en verzonden vanuit Eindhoven.