Blendsome Box

Behoefte aan een ultiem genietmoment? Dan is de Blendsome Box perfect voor jou! Blendsome is een concept waarbij je als consument je eigen body wash samenstelt aan de hand van een Blendsome natural base en een Mood Oil. Door het samenstellen van de natural base en een Mood Oil personaliseer je de geur naar jouw eigen behoefte, gevoel, emotie, sfeer en gemoedstoestand.

De Blendsome Box bestaat uit twee flacons met body wash à 100 ml en twee Mood Oils à 1ml. Deze producten zijn te gebruiken onder de douche of in bad.

1. Bekijk de Mood Oils

Morning Boost

Heb je een zware of lange dag voor de boeg? Gebruik dan zeker de ‘Morning Boost’. De citrusvruchten uit deze Mood Oil zorgen voor frisse aroma’s waardoor je huid weer fris en energiek aanvoelt.Evening Rest

‘Evening rest’ is de ideale geur om ’s avonds te gebruiken na een lange dag. De zachte geur stimuleert je humeur en zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. De tonen van vanille creëren een warm, kalm en behaaglijk gevoel .

Graceful Harmony

Heb jij moeite om rust te vinden? Deze Mood Oil is zacht en fris en praktisch iedereen vindt deze geur aangenaam. Het schept vreugde, evenwicht en het werkt zuiverend op body en mind.


De-stress

Gebruik deze heerlijke geur voor de wat drukkere periodes in je leven en was de zorgen van de dag van je af met deze kalmerende Mood Oil. De warme tonen van kaneel en laurier zorgen ervoor dat je direct kan ontspannen en tot rust komt.

Drops of Youth

Wil jij fris voor de dag komen? Verwen je huid en jezelf met de geur ‘Drops of Youth’. De formule is verrijkt met Turkse Roos, dat bekend staat om zijn huidherstellende en hydraterende werking. De bloemige geur van jasmijn zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt en negatieve gedachtes vergeet.

 

 

Drops of Youth

Drops of Youth

Een zachte rozen geur

Wil jij fris voor de dag komen? Verwen je huid en jezelf met de geur ‘Drops of Youth’. 

Morning Boost

 

Morning Boost

Een energieke, frisse geur

Heb je een zware of lange dag voor de boeg? Gebruik dan zeker de ‘Morning Boost’. 

 

 

Evening Rest

Evening Rest

Een warme, zwoele geur

‘Evening rest’ is de ideale geur om ’s avonds te gebruiken na een lange dag.

 

 

De-stress

De-stress

Een kruidige, warme geur

Gebruik deze heerlijke geur voor de wat drukkere periodes in je leven en was de zorgen van de dag van je af met deze kalmerende Mood Oil.

 

 

Graceful Harmony

Graceful Harmomy

Een zachte, frisse geur

Heb jij moeite om rust te vinden? Deze Mood Oil is zacht en fris en praktisch iedereen vindt deze geur aangenaam.

Op de volgende pagina kun je de gekozen Mood Oils toevoegen aan de Blendsome Box!