Wie zijn wij?

Blendsome is een cosmetica bedrijf dat is opgericht door 5 jonge ondernemers. Deze ondernemers zijn: Babette Essers, Maud van Kasteren, Max Middelhoven, Raph Braun en Sanne ten Kate. Blendsome is begonnen als een student company en maakt een doorstart als onderneming.

Babette

Inkoop Manager

babette@blendsome.nl

Mijn naam is Babette Essers, een 24-jarige student aan de opleiding ORM. Hiervoor heb ik de opleiding Fashion Management afgerond. Hieruit is mijn grote passie voor fashion, styling en persoonlijke verzorging ontstaan. Daarnaast heb ik sinds kleins af aan altijd de ambitie gehad om een eigen brand op de markt te zetten. Door het realiseren van het merk Blendsome is de droom van het ondernemen uitgekomen en zet ik mezelf 200% in om Blendsome succesvol te maken.

Maud

Directrice

maud@blendsome.nl

Mijn naam is Maud van Kasteren, ik ben 25 jaar oud en woon in Eindhoven. Momenteel volg ik de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement. Hiervoor heb ik de opleiding Horeca ondernemer & manager afgerond. Hier heb ik geleerd om de gast altijd op nummer één te zetten en een stapje extra te doen om iets waar te kunnen maken. Dit ambieer ik ook binnen Blendsome.

Max

Marketing Manager

max@blendsome.nl

Mijn naam is Max, ik ben 21 jaar en ik ben co-founder en marketing manager bij Blendsome. 

Mijn passie is reizen, koken en op avontuur gaan. 


Raph

Financieel Manager

raph@blendsome.nl

Mijn naam is Raph Braun, een 21-jarige student aan de opleiding Ondernemerschap & Retail management. Zolang ik me kan herinneren is het altijd mijn droom geweest om een eigen onderneming te hebben. Mijn behoefte aan vrijheid koppelen aan een mooi product of dienst. Door Blendsome wordt deze droom gerealiseerd. Hierdoor ben ik erg gemotiveerd om van dit project een succes te maken.

Sanne

HR Manager

sanne@blendsome.nl

Mijn naam is Sanne ten Kate, ik ben 23 jaar en ik kom uit Eindhoven. Ook ik volg de studie ondernemerschap en retail management, waar ik helemaal op m’n plek zit. Naast mijn studie werk ik al 4 jaar in een kledingwinkel, waarbij ik veel energie haal uit het klantencontact. Het leukste aan ondernemen vind ik de creativiteit die je er in kwijt kunt, het verleggen van je grenzen en het ontmoeten van nieuwe mensen.