Natural Base

Natural base

Vul de flacon met een Mood Oil naar keuze. Schud 10 seconden zodat de olie en body wash goed blenden. Na het schudden is je gepersonaliseerde body wash klaar! Geniet van de heerlijke aroma’s van Blendsome onder de douche of in bad.Geef je huid een boost met de Natural Base van Blendsome. De natuurlijke body wash is te combineren met de heerlijke Mood Oils. De unieke formule van Blendsome in combinatie met de Mood Oils zorgt voor een ontspannend moment onder de douche of in bad.  Vier elke dag als een nieuw begin door de Natural Base te combineren met de rijke en natuurlijke Mood Oils uit de collectie van Blendsome. 

How to use

Je ontspanmoment met Blendsome is makkelijk te creëren! 

Vul de flacon met een Mood Oil naar keuze.Schud 10 seconden zodat de olie en body wash goed blenden. Na het schudden is je gepersonaliseerde body wash klaar!

Geniet van de heerlijke aroma’s van Blendsome onder de douche of in bad.

#blend your own mood

Ingrediënten

Aqua, Sodium, C14-16 Olefin, Sulfonate, Cocamidopropyl, Hydroxysultaine, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Chloride, Sucrose Cocoate, Phenoxyethanol, Alcohol, Ethylhexylglycerrin.

Alle producten en ingrediënten van Blendsome zijn natuurlijk. Onze Mood Oils en Natural Base zijn daarnaast vegan en cruelty free.

Ook bevatten onze producten geen parfum wat ze geschikt maakt voor iedere huid! 

Heb je vragen over Blendsome? Kijk op onze F.A.Q. pagina of neem contact met ons op!